OM HANNAS MASSAGE & HÄLSA

 

Hannas Massage & Hälsa har bedrivit verksamhet inom massage och välmående sedan 2006. Det betyder att Hannas Massage & Hälsa firar 10 år i år !

 

Sedan ett par år tillbaka bor jag i Kungsör och har min verksamhet här. Jag är utbildad Diplomerad och Certifierad Massör vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm (2006).

 

Jag erbjuder Svensk Klassisk massage samt hudvårdsbehandlingar och har försäljning av hudvårdsprodukter och kosttillskott.

Hannas Massage & Hälsa startade 2006 i en frisersalong norr om Stockholm. Efter en kort tid fick jag erbjudande av Naprapat Anna Lindbäck att hyra ett rum av henne.

 

Där växte verksamheten och jag hade både privat- och företagskunder. Att få möjligheten att samarbeta med en Naprapat var och är jag idag oerhört tacksam för. Är du i Stockholm och vill gå till en duktig Naprapat kan jag varmt rekommendera Leg Naprapat Anna Lindbäck på Anatomical i Mörby och Täby.

Jag tog hand om kunder i min lokal, ute på företag men även med hemma-hos behandlingar på tjejkvällar, möhippor samt företagskvällar.

Nu har verksamheten flyttat till Kungsör ! Ett nytt spännande skede!

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Jag erbjuder massage till företag och privatpersoner.

Jag har ansvarsföräkring, F-skatt samt tillämpar tystnadsplikt.

 

Varmt välkommen !

Hälsningar

Hanna Malmberg